loader

Portret de artist

Jurnalistele TVR Cultural Anca Berlogea-Boariu și Christel Ungar le prezintă telespectatorilor, prin imagini și cuvinte, reprezentanți ai tuturor artelor.

 

Galerie foto

 

Emisiunea „Portret de artist” este difuzată de luni până vineri, de la ora 18.30.

Telespectatorii vor afla cine sunt artiștii țării, de unde vin, ce au realizat până acum și ce vor să ofere publicului în viitor.

Emisiunea a debutat la TVR Cultural din 2 decembrie, cu un reportaj realizat de Anca Berlogea-Boariu și Silviu Andrei, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, despre masterclass-ul susținut de coregrafa israeliană Noa Wertheim, aceasta deschizând seria „Portretelor de artist”.

În această primă ediție, a fost difuzat și un interviu realizat de Christel Ungar cu regizorul Claus Peymann, una dintre personalitățile omagiate de FITS și care a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Sibiu, în 2022.

16:00 Concert Madrigal Premieră

Producător: Valentina Băinţan

17:15 Podcasturile ArtELE (R)

* Pentru că luna martie este dedicată în totalitate doamnelor, TVR Cultural vine în întâmpinarea lor şi le oferă o serie de 10 podcasturi motivaţionale, ce au ca punct central câteva personaje feminine care au știut să își urmeze cu încredere propriul drum, realizând lucruri excepționale în carieră, dar și în zona creativă. Podcasturile “ArtELE” au fost gândite în jurul a 10 povești de viață povestite de 10 femei excepționale, menite să inspire. Vom asculta povești despre puterea reinventării, despre curaj, tenacitate și dorință infinită de a lăsa în urmă fapte bune, importante, de impact, menite să aducă un plus valoare în viața noastră și a generațiilor ce urmează.

Producători: Valentina Băinţan, Marius Portik

(Reluare)

 

#TVRcultural