loader

PREZENTATORI Logo

Bogdan Stănescu

Cu o experiență de peste 30 de ani în televiziune, Bogdan Stănescu este gazda „Jurnalului Cultural”, de luni până vineri, la TVR Cultural. Totodată, la TVR Internațional prezintă programul „Romania News Report”.

Daniela Zeca Buzura

Daniela Zeca Buzura este gazda emisiunii „Mic dejun cu un campion”, difuzată la TVR Cultural de luni până vineri și duminică, de la ora 10.00. Prozatoare, eseistă, critic literar și realizatoare de emisiuni radio și TV.

Marius Constantinescu

A absolvit Şcoala Superioară de Jurnalism din București în 2001, iar în 2002 Facultatea de Jurnalism, Publicitate şi Relații Publice (Universitatea București) - Licenţă cu specializare majoră în publicitate şi relații publice şi minoră în jurnalism.

Mirela Nagâț

Mirela Nagâț a început ca reporter specializat pe evenimente culturale, în cadrul Direcţiei Ştiri şi Emisiuni Informative a TVR, în 2001. În prezent, face parte din echipa de prezentatori a emisiunii „Dincolo de alb și negru” și moderează, împreună cu Marius Constantinescu, emisiunea „Intrare liberă”.

Valentina Băințan

În prezent, ca producător tv, este implicată în realizarea și coordonarea unora dintre dintre cele mai importante evenimente muzicale ale Bucureștiului - Festivalul Internațional „George Enescu”, Concursul Internațional „George Enescu”, Festivalul Internațional de muzică de cameră SoNoRo.

7:00 Jurnal Cultural

Prezinta: Bogdan Stănescu

Producător Mimi Necula

din 30 martie//

8:00 Intrare liberă

Prima si a doua parte

Prezintă: Marius Constantinescu şi Mirela Nagâţ

Producător: Anca Lăzărescu

din 30 martie//

 
Cinci emisiuni noi în grila de primăvară, la TVR Cultural

Din 1 aprilie, TVR Cultural îşi aşteaptă telespectatorii cu programe variate, perfecte pentru a acoperi subiecte diverse din toate marile zone de ...

Cristi Puiu vine la „Noaptea Albă a Filmului Românesc”, la TVR Cultural | VIDEO

Telespectatorii TVR Cultural sunt invitaţi sâmbătă, 1 aprilie, la „Noaptea Albă a Filmului Românesc”, alături de regizorul Cristi Puiu. „Moartea ...

„Marfa și banii”, film considerat începutul Noului Val în cinematografie, la TVR Cultural

Între 3 și 9 aprilie, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să vizioneze prima parte a filmului „Bărbierul din Siberia”, filmul lui Cristi ...