loader
Foto

Despre abuz şi hărţuire în învățământul teatral, la „Intrare liberă”

Mirela Nagâț ne-a invitat la o nouă ediție „Intrare liberă” joi, 15 decembrie, de la ora 19:00, pe TVR Cultural.

 

Mirela Nagâț
Intrare liberă

Invitații Mirelei Nagâţ din prima parte a emisiunii au fost: Mihaela Michailov, dramaturg, critic teatral si conf. univ. la UNATC, Ada Galeş, actriţă, Marian Popescu, director (onorific) al Centrului pentru Integritate Academică (CARFIA) al Universității din București, critic de teatru.

(w882)

Corina Şuteu, manager cultural, expert în politici culturale, critic de teatru şi Constantin Vică, lector la Facultatea de Filosofie, Universitatea Bucureşti, cercetãtor afiliat Centrului de Cercetare în Eticã Aplicatã, au fost invitații celei de-a doua părți a emisiunii.

(w882)

***

„Intrare liberă” este o dezbatere de idei despre fenomenul cultural, difuzată de luni până vineri, de la 19.00 la 20.30, la TVR Cultural.

Luni și marți, emisiunea este moderată de Marius Constantinescu, iar miercuri și joi, de Mirela Nagâț. Vinerea, cei doi moderatori dezbat o temă de actualitate cu un invitat special și cu alți jurnaliști culturali invitați în platou.

16:00 Evgheni Kisin la Festivalul din Salzburg, 2021

Concert *

(Salzburg Festival 2021: Evgeny Kissin, Germania-Japonia, 2021)

Încă de la debutul său din 1987, Evgheni Kisin este o prezenţă cvasi-permanentă la Festivalul din Salzburg. La ediţia din 2021, a interpretat compoziţii din perioada romantică târzie şi din cea modernă.

Artist: Evgheni Kisin

Compozitori: Gershwin, Chopin, Mendelssohn Bartholdy, Berg, Khrennikov

Redactor: Adriana Vulpe

17:46 Istoria literaturii române contemporane cu Alex Ştefănescu

* Ioan Grosan

Regia, semnata de Andrei Magalie

Realizator Andrei Magalie

Producător Lucia Constantinescu

Redactor: Dana Ilie

 
Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...

Un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”, din 31 martie, la TVR Cultural. Prima invitată, dr. Maria Dorobanțu

TVR Cultural și Academia Română îi invită pe telespectatori, din 31 martie, la un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”. Dr. Maria ...

Muzicianul Alexandru Anastasiu, la „Interviurile TVR Cultural”:  Instrumentele de percuție sunt, întodeauna, o atracție inevitabilă pentru orice copil

Percuţionistul Alexandru Anastasiu este invitatul jurnalistei Ioana Pavel la „Interviurile TVR Cultural” sâmbătă, 30 martie, de la ora 15.00.

 

#TVRcultural