loader
Foto

Podcast despre educație și demografie: Cătălin Ștefănescu, în dialog cu prof. dr. Ray F. Iunius

TVR Cultural a difuzat, în 7 mai, un nou episod al „Podcastului despre educație și demografie”. Interlocutorul lui Cătălin Ștefănescu a fost prof. dr. Ray F. Iunius, Chief Executive Officer al Winsedswiss Education Group.

 

Prof. dr. Ray F. Iunius a scris numeroase articole științifice despre managementul serviciilor, tehnologiei și inovației. Este autorul cărților „Industrie de l’accueil” („Industria ospitalității”, tr.), „Hôtellerie de Luxe” („Pensiuni de lux”, tr.), „La gestion des spas” („Administrarea spa-urilor”, tr.), „Un Hôtel, un modèle?” („Un hotel, un model?”, tr.) și co-autor al lucrării „Lausanne Report on the future of Hospitality Industry” („Raportul Lausanne asupra viitorului industriei ospitalității”, tr.). Este visiting professor la Universitatea din Lausanne.

(w882) Ray F. Uni

Ray F. Iunius. Sursă foto: TVR

Grupul educațional Winsedswiss are ca obiectiv principal crearea și derularea de programe educaționale pentru persoane de toate vârstele.

În septembrie 2020, Winsedswiss a deschis la Oradea prima academie din România sub egida „École hôtelière de Lausanne”.

De asemenea, organizaţia a deschis, în vara anului 2021, primul campus în Poiana Braşov, după care a urmat Bucureşti cu cea de-a treia academie de ospitalitate din ţară licenţiată de "École hôtelière de Lausanne" (EHL).

(w882) Cătălin

Cătălin Ștefănescu și Ray F. Iunius. Sursă foto: TVR

---

CITIȚI ȘI: PODCAST DESPRE EDUCAȚIE ȘI DEMOGRAFIE: CĂTĂLIN ȘTEFĂNESCU, ÎN DIALOG CU MINH-HUY LAI, REPREZENTANT AL GENERATION EUROPE

PODCAST DESPRE EDUCAȚIE ȘI DEMOGRAFIE: CĂTĂLIN ȘTEFĂNESCU, ÎN DIALOG CU ANNA RIATTI, REPREZENTANTA UNICEF ÎN ROMÂNIA

PODCAST DESPRE EDUCAȚIE ȘI DEMOGRAFIE: CĂTĂLIN ȘTEFĂNESCU, ÎN DIALOG CU EXPERTUL LOUKA PARRY

---

„Podcastul de Educație” s-a născut din dorința de a duce dincolo de porțile Summit-ului Rethink România 2022 ideile discutate acolo. Astfel, în doar două zile, au fost filmate, în timpul desfășurării Summit-ului, toate cele nouă episoade ale seriei.

Gazda podcasturilor este Cătălin Ștefănescu.

Telespectatorii îl vor regăsi pe Cătălin Ștefănescu în ipostaza de intervievator bine documentat, gazdă a unor discuții pe cât de interesante și informative, pe atât de umane și calde.

(w882) Cătălin

Cătălin Ștefănescu. Sursă foto: TVR

Summit-ul Rethink a adus la masa discuțiilor antreprenori, reprezentanți ai companiilor și grupurilor de business, formatori de opinie, activiști ai unor importante ONG-uri, precum UNICEF și AVE, dar și decidenți politici.

Intenția acestei întâlniri la nivel înalt a fost transformarea României prin educație, prin reconfigurarea politicilor demografice și schimbarea mentalităților, elemente care influențează fundamental capitalul uman.

Program difuzare:

TVR Cultural - duminică, ora 16.30

TVR Internațional - vineri, ora 16.30

Echipa:

Jurnaliști - Adina Toderașcu și Daniel Paraschiv

Producător - Cătălin Ștefănescu

21:00 Jurnal Cultural

Prezintă: Iuliana Marciuc

Producător: Aimee d’Albon

Transmisiune directa

21:45 Secvenţe UNATC Premieră

*Ceramica, Ritmuri

Producător: Bianca Sărăţeanu

Jurnalist tv: Andrea Duță

 
Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

Portret de excelență: Scriitorul Mihai Călugărițoiu - ”Este foarte important primul pas, să te îndemne cineva, să-ţi descopere cineva talentul şi să te încurajeze”

Noul sezon al emisiunii ”Portret de excelență” continuă cu o ediție dedicată lui Mihai Călugărițoiu - istoric, cercetător, publicist şi autor al ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Tudor Arghezi rămâne, cu toate concesiile făcute, un mare poet. Este același bijutier al cuvântului, de pe vremuri, doar că este un bijutier obosit

Între 22 și 28 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, telespectatorii TVR Cultural pot asculta explicațiile regretatului critic ...

 

#TVRcultural