loader
Foto

@RTE&FAPTE

„@RTE&FAPTE” este o serie de emisiuni portret, formată din 11 episoade, care prezintă artiști și antreprenori culturali mai puțin cunoscuți publicului larg. Emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, la TVR Cultural.

 

Galerie foto

 

Prima ediție a emisiunii este difuzată în 1 aprilie, la ora 20.00.

@RTE&FAPTE” propune o serie de incursiuni interactive prin destinul profesional al unor artiști, antreprenori culturali, activiști sociali și operatori din artele spectacolului. Sunt personalități în domeniile unde activează sau tineri talentați, la început de drum, de care marea audiență a auzit trecător sau nu a auzit deloc.

Ei sunt oamenii artelor și faptelor, membrii comunității care își dedică propria vocație spiritului liber, creativ și binelui comun. Sunt cei care, prin opera lor, pot schimba percepția societății asupra artei contemporane și a culturii underground.

„@RTE&FAPTE nu este, așadar, un simplu titlu, ci un concept inspirațional. Vrea să aducă împreună o comunitate activă de oameni îndrăzneți, care colorează viu, cu trăirile lor artistice și cu faptele lor sociale, viața orașelor. Ei sunt memoria colectivă a creației artistice asumate”, explică producătoarea emisiunii, Ana Maria Pleşcan.

Realizator: Cristi I. Popescu

Producător: Ana Maria Pleșcan

Emisiunea va fi disponibilă și pe TVR+.

20,00

@RTE&FAPTE

*@RTE&FAPTE propune o serie de emisiuni portret ca o incursiune interactivă prin destinul profesional al unor artiști, antreprenori culturali, activiști sociali și operatori din artele spectacolului. Sunt personalități în domeniile unde activează sau tineri talentați, la început de drum, de care marea audiență a auzit trecător sau nu a auzit deloc. Ei sunt oamenii artelor și faptelor, membrii comunității care își dedică propria vocație spiritului liber, creativ și binelui comun.

Producător: Ana Maria Pleşcan

Realizator: Cristian Iulian Popescu

23:45 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

23:50 Oamenii munţilor