loader
Foto

@RTE&FAPTE

În fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „@RTE&FAPTE”, o serie de emisiuni portret ale oamenilor care lucrează în artele spectacolului.

 

Galerie foto

 

„@RTE&FAPTE” propune o serie de emisiuni portret ca o incursiune interactivă prin destinul profesional al unor artiști, antreprenori culturali, activiști sociali și operatori din artele spectacolului.

Sunt personalități în domeniile unde activează sau tineri talentați, la început de drum, de care marea audiență a auzit trecător sau nu a auzit deloc. Ei sunt oamenii artelor și faptelor, membrii comunității care își dedică propria vocație spiritului liber, creativ și binelui comun. Sunt cei care, prin opera lor, pot schimba percepția societății asupra artei contemporane și a culturii underground.

Formatul emisiunii, dezvoltat pe 24 de minute integral montate, difuzate în fiecare sâmbătă, la TVR Cultural, are ca punct central dialogul dintre gazda emisiunii și invitat, de obicei un tânăr creator cu notorietate în lumea artistică, un personaj cultural cosmopolit, capabil să ne conducă prin poveștile comunității și în alt mod decât îl cunoaște publicul din cotidian.

Povestea personajului invitat este construită pe structura neconvențională a interviului filmat în permanentă mișcare, de tip vlog, cu protagonistul aflat în diferite spații care au legătură cu subiectul operei sale și care ilustrează fidel potențialul mesajului său.

Producător: Ana Maria Pleşcan

Realizator: Cristi I. Popescu

20,00

@RTE&FAPTE

*@RTE&FAPTE propune o serie de emisiuni portret ca o incursiune interactivă prin destinul profesional al unor artiști, antreprenori culturali, activiști sociali și operatori din artele spectacolului. Sunt personalități în domeniile unde activează sau tineri talentați, la început de drum, de care marea audiență a auzit trecător sau nu a auzit deloc. Ei sunt oamenii artelor și faptelor, membrii comunității care își dedică propria vocație spiritului liber, creativ și binelui comun.

Producător: Ana Maria Pleşcan

Realizator: Cristian Iulian Popescu

0:30 Concert (R)

* Uman şi Divin

(Reluare)

1:30 Concert (R)

*SALUT D`AMOUR-recital Alexandru Tomescu

(Reluare)

 

#TVRcultural