loader

Cap Compas

Din nord până în sud și din est până în vest, echipa „Cap Compas” găsește și vă arată locuri care vă pot inspira. Călătoria este în continuare cea mai bună modalitate de a ne aduce aminte de experiențe incredibile, în fiecare duminică, de la 13.00, la TVR Cultural.

 

Galerie foto

 

„Cap Compas” nu este o emisiune doar pentru vacanță. „Cap Compas” este mai mult decât un bilet de avion. Emisiunea le aduce telespectatorilor și informații din domeniile antropologiei, culturii, istoriei artei, arhitecturii și chiar din cel al gastronomiei.

Diagonala micului ecran devine fereastra telespectatorilor către noi lumi, întrucât „Cap Compas” nu înseamnă doar a hoinări, ci mai ales a învăța călătorind.

Emisiunea „Cap Compas” este realizată de Elena Dinu.

14:30 Cultura Minoritatilor (R)

* Etnikuit ( alte minorităţi)

Producător Camelia Văcaru

(Reluare)

15:00 Cultart Premieră

*Reportaj cultural teritorial Iaşi

A cântat "Treceți, batalioane române, Carpații!", a vorbit cu expresii neaoșe, românești, cu locuțiuni bine conturate, a povestit despre Grădina Brâncuși de la Departamentul de limbi romanice de Universitatea de Studii Internaționale Hankuk de la Seul. A vorbit cu șarm, umor și bucurie despre România lui, a doua lui patrie. Este Jeong O Park, profesorul de limbă și civilizație română din Coreea de Sud.

Oana Lazăr și Jeong O Park, un dialog spumos la Cultart.

Realizator este Oana Lazăr.

Producător: Bianca Sărăţeanu

 

#TVRcultural