loader

În Slujba Binelui

Emisiunea prezintă activitatea preoților Mitropoliei Basarabiei care slujesc în parohiile din Republica Moldova și care reușesc să implice comunitatea pe care o păstoresc în viața localităţilor. „În Slujba Binelui” este difuzată în fiecare duminică, de la ora 13.30, la TVR Cultural.

 

Galerie foto

 

Realizatoarea emisiunii „În Slujba Binelui”, jurnalista Tatiana Slivca, discută cu duhovnicii, promotori ai valorilor şi spiritului românesc, veniţi în comunităţile din Ungheni, Soroca, Cahul şi alte raioane din Republica Moldova. Preoții au reușit să-i adune pe oameni într-un spirit, în jurul bisericii.

 

10:00 Mic dejun cu un campion redifuzare

Agreabilă ca o şuetă şi guralivă ca un talk-show, această întâlnire se petrece întotdeauna într-un bistro cochet, cu vedere la stradă şi neapărat alături de un interlocutor care are o poveste despre propriile bătălii câştigate, dar şi despre propriile înfrângeri care au urmărit un vis. În cei peste şapte ani de difuzare, timp de 16 sezoane, ’’Mic Dejun cu un Campion’’ a prilejuit participarea a aproape 200 de invitaţi în platoul de filmare de la Librăriile Cărtureşti-Cafe Verona. Ne sunt alături şi prietenii fideli pe pe facebook, peste 30.000 la număr, ce ne încurajează cu mesajele lor.

Producător: Ileana Ploscaru Panait

10:50 Agenda Culturală a zilei (R)

Producator Mimi Necula

Realizator: Ana Maria Onisei

(Reluare)

ARHIVĂ ARTICOLE

„În slujba binelui” – o misiune continuă, la TVR Cultural

Din 3 decembrie, Tatiana Slivca ni-i prezintă pe preoţii care fac misiune în parohiile din Republica Moldova, ...

 

#TVRcultural