loader
Foto

Joy

SUA, 2015

sâmbătă, 28 ianuarie 2023
ora 21:00

 

 

Regia: David O'Russell

Cu: Jennifer Lawrence, Robert de Niro, Bradley Cooper

*Comedie. Dintr-o fetiţă cu imaginaţie debordantă şi planuri măreţe, Joy Mangano (Jennifer Lawrence) a devenit o adolescentă marcată de divorţul părinţilor şi a renunţat la facultate, deşi absolvise liceul şefă de promoţie. Frustrată de o slujbă plictisitoare şi de nesfârşitele probleme de familie, ea ştie că are doar două opţiuni: ori renunţă definitiv la visul de a crea ceva important, ori îşi face curaj să iasă din anonimat. Prima ei invenţie, numită Mopul-Minune, o va introduce în lumea dură a antreprenorilor şi va fi primul pas către construirea unui incredibil succes financiar.

*Nominalizare la premiul Oscar 2016 pentru cea mai bună actriţă (Jennifer Lawrence)

*Premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-o comedie (Jennifer Lawrence) şi nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun film-comedie

ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12)

 

19:00 Intrare liberă Premieră

’’Intrare liberă’’ este un magazin cultural zilnic, de luni până vineri în care sunt aduse în prim planul dezbaterii publice teme culturale definitorii pentru societatea românească contemporană. Doi moderatori cu carismă şi experienţă-Marius Constantinescu şi Mirela Nagâţ-, vor intermedia un dialog interesant şi actual cu creatori din diferite domenii care nu se vor referi strict la creaţia artistică, atât de diversă, ci şi la contextul ce condiţionează sau determină un anume tip de receptare, atitudine, proces creator. O dezbatere de idei documentată cu argumente susţinute şi de o parte, şi de cealaltă-gazde şi invitaţi-într-o manieră colocvială şi destinsă despre fenomenul cultural actual, noile tendinţe şi problemele complexe care bulversează societatea modernă.

Prezintă: Marius Constantinescu şi Mirela Nagâţ

Producător Anca Lăzărescu

20:25 Secolul 22

Producător : Bogdana Pascal

 

#TVRcultural